Klip kyllingen op både i ryg og bryst, så du står med 2 halve kyllinger, hvor både bryst og lår sidder sammen
Den ene halvdel fryses til næste uge
Smelt 60 gram smør og hæld ud over den anden halvdel
Brun kyllingen af på en varm pande
Når kyllingen er brunet på begge sider, krydres den med salt og peber
Kyllingen smøres ind i sennep på forsiden og drysses med lidt cayennepeber
Herefter vendes den godt i rasp
Smeltet smør kommes forsigtig ud over raspen igen og kyllingen kommes i ovnen på 180 grader i 30-40 minutter (mangler raspen sprødhed, så giv den grill på ovnen til den er sprød og har taget farve).
Fremgangsmåde – sovs
Kog fløden op
Et lille tip: hvornår koger fløden over? Når man kigger væk.
Kom en bouillonterning i fløden og lad den opløse
Kom alt udover krydderurterne i sovsen og lad det koge sammen
Stavblend det gerne og gør det tykt med maizenablandingen til den ønskede konsistens
Smag til med salt, peber og eventuelt en klat smør
Kom væsken fra kyllingen ned i sovsen inden servering
Fremgangsmåde – salat
Vask og halver squashen på langs
Skræl den med en kartoffelskræller fra top til bund, indtil der ikke er mere squash
Så skal den bare anrettes og krydres med de resterende ingredienser