Køkkenchef

PanPan

I 2019 fik jeg en unik mulighed af Zoologisk Have. De udpegede mig til at stå i spidsen for deres store satsning med at rykke Haven fra at være et udflugtssted til også at være et spisested.

Jeg havde ansvaret for de tre nye restauranter, hvor flagskibet var Bistro panpan, der er en asiatisk-fransk bistro med byens mest unikke udsigt. Restauranten er nemlig integreret som en del af Havens nye pandaanlæg – tegnet af Bjarke Ingels.

Jeg udviklede selv alle retter fra bunden, hvor man for eksempel kunne få østers med wasabi-olie, lime og koriander eller en hot dog ’Tiger Lee’ med spicy pølse toppet med hummersalat og serveret i et briochebrød.

Jeg skulle tage alt det ,jeg havde lært fra ‘fine dining’ og gøre det til allemandseje. Det var vigtigt for mig, at det stadig smagte fantastisk, og at det stadig skulle være den mad, som folk kendte mig for, bare i en mere folkelig udgave til Havens mange gæster.